Inspiration

Stemningsfulde bordopdækninger

Bordet er omdrejningspunktet for de fleste fester og begivenheder – lad det gøre indtryk!

Særlige begivenheder fortjener særlig bordopdækning

Men hvor skal man starte? byLibak har herunder givet vores bud på 8 borde med 8 helt forskellige udtryk. Brug vores borde som inspiration eller 1:1. Tilføj selv elementer, eller fjern nogle af dem. Men brug koncepterne og oplev, hvordan resten af de mange beslutninger omkring dit arrangement der skal tages bliver nemmere, når konceptet for bordet er fastlagt.

Vi har håndplukket service der har kant, service med farver, service med struktur og service med elegance. Vi elsker at arbejde med kontrasterne og samspillet mellem de naturlige materialer, de organiske former og det stramme og minimalistiske design. Det er her bordopdækningen bliver interessant og gør indtryk – synes vi.

Gentlemens Club

Et bord med en helt særlig stemning! Materialerne er i sig selv en oplevelse og bordet her inviterer til en aften med nærvær og forkælelse....

Bløde Toner

Et let og varmt bord med fine detaljer og rustikke centerelementer. Et oplagt bryllupsbord der både er eksklusivt og afslappet.

Gylden Bistro

Vores gyldne bistrobord har et særligt samspil mellem rustik natur, guld og farvede italienske glas. Bordet indbyder til en uformel tone omkranset af en varm og imødekommende stemning.

Blå Bistro

Afslappet, uformelt, stilet, indbydende... Vores Blå Bistro bord med de smukke italienske blå glas har virkelig mange anvendelsesmuligheder. Et Bistro-set-up er enkelt, stramt og afslappet på samme tid.

Feminin Bordeaux

Den perfekte kombination af det lette og det tunge, det rå og det fine, det varme og det kolde. Til efterårets højborde og julens højtidelighed.

Greenery

Det oplagte bryllupsbord, der inviterer naturen indenfor. Byder på både traditionel elegance med guld og krystalglas samt rustikke og organiske materialer der giver kant og særkende.

Forårsstemning

Dette forårsbord byder ind til en hyggelig og afslappet samtale med sin varme nuancer og organiske materialer. De lækre detaljer i form af rustikke stentøjstallerkner, elegante krystalglas og guld bestik gør sig bemærket og giver bordet karakter.

STEMNINGSSKABENDE BORDE

Ring eller skriv til os....

Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om, hvad du/I netop ønsker til jeres fest og lad os sammen skabe den helt rigtige stemning! 

CVR: 40842381

Email: kontakt@bylibak.dk

byLibak_logo