Bordet som omdrejningspunkt

Stemningsskabende bordopdækning som pakkeløsning

Koncepter der gør det nemt for dig!

Æstetiske bordkoncepter til udlejning

Står du og skal planlægge en fest eller anden særlig begivenhed?

byLibak sælger først og fremmest æstetiske koncepter til fester, events og begivenheder. Koncepter der gør det nemt for dig, at arrangere bryllup, konfirmation, barnedåb, reception, personalearrangement, rund fødselsdag eller en anden særlig begivenhed.

Vi ved hvor stor en mundfuld det kan være – især fordi mulighederne er uendelig! Nogle gange skal man have lov at gøre det nemt for sig selv. Nogle gange skal man overveje, hvor det giver mest mening at lægge sin kræfter. Nogle gange skal man have lov at købe en pakkeløsning, der giver overskud til at nyde værtsrollen og være til stede.

byLibak har gjort den svære del af planlægningen nem – nemlig det æstetiske udtryk. Vores fokus er de visuelle og stemningsskabende elementer. De elementer der “sætter rammen” for dit arrangement, nemlig tryksager og bordopdækning.

4 gode grunde til at sætte din fest i en konceptuel ramme

Stemnings-fulde koncepter

Inspiration

Et koncept er først og fremmest en inspirationskilde - ideerne kommer flyvende, når du først har besluttet dig for et koncept.

Afgrænsning

Hvor skal man starte og hvor skal man slutte? Når du fastlægger dig på et koncept, er det langt nemmere for dig at tage beslutninger og afgrænse de mange muligheder.

Gæsterne er "klædt på"

Som vært kan du skabe rammerne, men det er dine gæster der skal udfylde dem og skabe den gode stemning. Klæd dine gæster "godt på" ved at iscenesætte festens konceptuelle ramme allerede i invitationen.

Mindeværdige fester

Nogle fester står bare mere klart end andre. Det kan der være mange grunde til. Men er der et gennemført tema, der har særkende og kant, vil det gøre indtryk hos dine gæster.

STEMNINGSSKABENDE BORDE

Ring eller skriv til os....

Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om, hvad du/I netop ønsker til jeres fest og lad os sammen skabe den helt rigtige stemning! 

CVR: 40842381

Email: kontakt@bylibak.dk

byLibak_logo