Skalerbart til dit behov

Lej det fulde bord eller blot et enkelt element

Vi har gjort os umage for at sammensætte et sortiment, der gør indtryk og lige så umage har vi gjort os for at gøre vores prismodel enkel og ligetil .

Stel, glas og bestik

Vores prismodel er simpel – 8 kr. pr. del. Herunder har vi givet to eksempler – et simpelt set-up og et klassisk højbord. Kontakt os for at høre mere og lad os komme med et bud på det perfekte setup ud fra dit unikke behov.

Enkel Bistro

AntalKurvertprisSamlet pris
3072 kr.2.160 kr.
6072 kr.4.320 kr.
8072 kr.5.760 kr.

Ovenstående er priseksempel på et simpelt set-up. Lejepris pr. del 8,00 kr. Kontakt os for en præcis pris til det bord du drømmer om…

Eksklusivt højbord

Antal
KuvertprisSamlet pris
3096 kr.2.880 kr.
6096 kr.5.760 kr.
8096 kr.7.680 kr.

Ovenstående er priseksempel på et klassisk højbord. Lejepris pr. del 8,00 kr. Kontakt os for en præcis pris til det bord du drømmer om….

Bordpynt

Vi udlejer også bordpynt der fuldender dit bord. Det er alt fra salt og peber, til lamper og tørrede blomsteropsatser. Kontakt os for at høre mere og lad os komme med et bud på det perfekte setup ud fra dit unikke behov.

Lyssestager og Lys

Lysestager i både horn og metaller og farvede lys, der spiller sammen med resten af bordet. 

Vaser og blomster

Store bombastiske vaser og små svævende glasvaser afhængigt af dit valg. Tørrede blomster og blomsteropsatser. 

toerredeblomster_byLibak

Lamper

Follow me lamperne uden ledning, i både stor og lille med 3 forskellige lysstyrker, der kan skabe stemning og varme på ethvert bord. 

Follow me lamper_byLibak
STEMNINGSSKABENDE BORDE

Ring eller skriv til os....

Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om, hvad du/I netop ønsker til jeres fest og lad os sammen skabe den helt rigtige stemning! 

CVR: 40842381

Email: kontakt@bylibak.dk

byLibak_logo