Fra invitation til takkekort

Tryksager der fuldender dit koncept

byLibak gør det nemt for dig at sikre den “røde tråd”

Invitationen sætter tonen an...

byLibak har udviklet en “stationary” linje der matcher vores bordkoncepter. På den måde sikrer du sammenhæng i de stemningsskabende elementer som tryksager og bordopdækningen. Skabelonerne bliver tilpasset jeres behov og bliver trykt hos et professionelt trykkeri. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud der er tilpasset netop jeres behov.

Husk at nedenstående eksempler er skabeloner, hvor fx farver nemt kan tilpasses.

Moodboard Greenery

Greenery bryllup i en byLibak udgave. Naturen inviteres indenfor i alle elementerne og bladranker, naturbånd og lækkert design er omdrejningspunktet.

Moodboard bløde toner

Bryllup i bløde toner, der bygger på varme, elegance og natur. Akvarel, guldtråd, og tørrede kaninhaler er hovedelementerne her.

Moodboard konfirmation

Simpelt udtryk med lækre detaljer. Korkopslagstavle som menukort, bordkort i kernelæder og kalenderkompas som bærende element i invitationen. Perfekt til konfirmationer og runde fødselsdage.

Moodboard feminin bourdeaux

Feminin bordeaux har både kant og varme. Det taler til efterårets og julens farver, men på en afdæmpet facon. Kobber, farvede blomster og transparent papir er de bærende elementer i denne serie.

STEMNINGSSKABENDE BORDE

Ring eller skriv til os....

Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om, hvad du/I netop ønsker til jeres fest og lad os sammen skabe den helt rigtige stemning! 

CVR: 40842381

Email: kontakt@bylibak.dk

byLibak_logo